About

Hey Hallo, Leuk dat je mijn blog bezoekt! BeRightBack… Home! Want waar je ook naar toe gaat, home is where the heart is.

Nu raad je vast al wel waar mijn blog over gaat; interieur&lifestyle. Omdat die twee dingen eigenlijk heel veel met elkaar te maken hebben.

Ben ik altijd al gek geweest van interieur? Ja. Heb ik heel veel Sims huizen ingericht sinds dat ik klein was? Jazeker. Wil ik mijn inspiratie en ideeën kwijt en delen? Dat klopt! Ben ik daarom een interieurblog gestart? Precies ja! Zo wil ik meegaan in de community van interieurliefhebbers.

Lees verder om meer over mij te weten te komen!


”Iets waar ik eerst nooit aan had gedacht; Bloggen!


Over mij

Mijn naam is Midia uit bouwjaar 1996. Ik ben moeder van een klein draakje, zijn naam is Hamza. Ik hou er van om creatief bezig te zijn en heb daarnaast ook een grote passie voor interieur en alles wat er mee te maken heeft.

Ik ben altijd al een boekenwurm geweest, ook gedichten schrijven was een van mijn leukste bezigheden toen ik klein was. Maar aan bloggen had ik nooit gedacht
De beslissing om te gaan bloggen is gekomen vanuit 2 dingen, mijn passie en liefde voor interieur en mijn persoonlijke levenservaring. Dit is voor mij DE manier om mijn creativiteit, gedachtes, ideeën en ervaringen te uiten en te delen.

Veel (lees)Plezier Verder Op Mijn Blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *