There we go!

Daar is het dan! Mijn aller eerste blogbericht. Er zijn nog en hoop dingen te leren, er komen vast en zeker ook nog wel wat veranderingen, maar voor nu, ben ik officieel begonnen met mijn interieur/lifestyle blog.

Ik ben altijd gek geweest van alles wat met interieur te maken heeft (ik moet me vaak inhouden om me niet ongevraagd met iemand anders interieur te bemoeien). Maar goed, voor nu heb ik dit erop staan en hoop ik zo veel mogelijk mensen te inspireren met mijn ideetjes en ook persoonlijke sneak-peeks in huis! (Dat vind ik nog wel het leukste aan interieurblogs)

Ik zal ook hier en daar wat bloggen over kids en mama-dingen (Als mama van een 2-jarig draakje).

Bedankt voor het lezen en Bye!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *